10
>>

ok, amiért Önnek is szüksége lehet egy függőágyra

Most eloszlatjuk kételyeit!

0 hozzászólás
 

A függôágyról általában mindenkinek tengerpart, pálmafák és a luxus jut eszébe, pedig ez tévedés! A függôágyak bizony nem csupán a tengerparti szálláshelyek kiegészítôi, hanem bármelyik otthon komfortos elemei is lehetnek.

A közhiedelmekkel ellentétben a függôágy ráadásul nem csak kertes házakban használható. A függôágyat teraszokra, de akár lakásokban is fel lehet szerelni a mennyezetre, vagy a falra felfüggesztve karabiner segítségével.

A rémhírektôl egy cseppet sem félnünk, miszerint a függôágyból könnyen ki lehet esni, csupán néhány alkalom után ráérzünk a használatára és biztonságosan fekhetünk benne, ám alvásra valóban nem mindegyik alkalmas. A függôágyat gyakran tekintik a pihenés, a nyaralás jelképének, sok képeslapon, utazási katalógus címlapján is szerepel.

Válasszon hatalmas kínálatunkból függôágyat, és élvezze otthonában a nyaralás hangulatát! Böngésszen weboldalunkon, és termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel bátran keresse munkatársainkat, készséggel állunk mindenben rendelkezésére!

 
0 hozzászólás

Kapcsolat

Solymári bemutatótermünkben minden termék megtalálható. Látogasson el hozzánk! Egyeztessen időpontot telefonon, vagy emailen.

Hagyjon üzenetet,
visszahívjuk!

2083 Solymár, Kosár utca 9.

TÉRKÉP

Facebook

Hírlevél